-- PURGĀRE --

domingo, mayo 07, 2006

Passió

Primer, si teniu el gust de llegir aquest article, vos pregaria que primer veiéssiu aquest video dels Artic monkeys.

Jo soc un xic al que sempre l'agradat molt la percussió. I al vore aquest video, aquest bateria... la passió que li posa tocant. I tinc bastant present que és el que se li passa per el cap en el moment que este (bó, fa ritmes molt bons) percussionista, en eixe precis moment, on nota el contacte de rebot amb els pegats de la bateria, on te ritme en el cap, les cames, les mans, ritme, música... en eixe precís moment no li fa falta res més. Es el més feliç del món. Gaudix del que fa.
La vitat es que li tinc una enveja horrible. De vegades, he fet ritmes, he notat com les notes m'ha travessaven el cos i lis donava forma amb les mans i les cames. Em sentia realment bé.

La vitat es que el video me va agradar molt, te moltes interpretacions. Vos comentaré la meua(m'agradaria que algú s'animara i exposés la seua) interpretació. Es dir lo que ha sigut el video en la meua realitat:
El xic se proposa tocar fins que rebenti la lluna(al principi del video es veu com el xic, imagina com li cau... direm pols estelar, s'imagina la lluna exclatant). Es prepara. I comença. I també comença a gaudir.
Despres li pareix una tentació(en forma de dona). Ell segueix a la seua. No li fa falta més!.
Apareix gent indesitjable, gent agressiva i sense sentiments. Ell segueix a la seua(al principi un poc angustiat, més que res per la situació), ningú/una l'afecta. Ells com a resposta se posen més violents. Ell amb una mirada su deixa ben clar: No vos necesite. El resultat: El deixen en pau, comprenen que no li fa falta res.
Despres la tentació, torna. Però esta volta, li ajuda, li dona suport(per a mi, significa, suport, anims, tranquilitat, pau... gracies a l'imatge en que ella molt metaforicament li dona de beure quant ell realtment hu necesita, apareix just en el moment que li fea falta. I despres l'imatge on ell esta surant en l'aigua... es una imatge tranquilitzadora, de pau...), i ell l'accepta molt gustosament. Ella li aporta coses molt bones a ell. Pero segueix a la seua.
I ja el final, consegueix el seu proposit, exclatar la lluna i una ploguda de pols estelar...

NOTA: Fixar-vos en el tros(quasi al final del vídeo) que rebenta les baquetes i sense para 'agarra' una nova i segueix... pua.

Va, a pasar-ho bé.