-- PURGĀRE --

viernes, junio 15, 2007

Free hugs

O en catalencià, "Abraç devades". Un moviment que va sorgir per vencer la rabia que portaven a dins... un tio barvut va començar el moviment. I al pobre si vos fijeu, va tindre problemes (va ser "banejat") amb la policia com sempre. A eixos no se li saca la rabia... de cap manera. Aixina que el barvut va menejar-se (firmes aci, que si firma alla...) i ara es un moviment reconegut. A reu del mon.

Be tot asto ja hu sabiem de temps arrere ja... pero ara me trobat en un video que quant le vist he dit, tio era evident, era lo que tots i totes estem dessitjant. Fijevos en la maquetacio, el mateix que el del tio barvut, la mateixa canço... tot igual, pero no se amb mes glamour i mes fraternitat. Jo el trobe mes emotiu i carinyos. Bravo.

Pero aci no acaba la cosa, hi ha gent que no te la mateixa sort amb aquest moviment... pobret el xic del video (aquest le trobat gracies a yonkis). Mireu que desconsiderats, quina impotencia (... bueno impotencia cap xD). Jo si el trobara per el carre compartiria amb ell el moviment, me uniformaria com ell i l'acompanyaria, si, l'acompanyaria fins al final. Vivan!.

Per cert, si algu li ha molat la canço (el meu cas) el grup es diu Sick puppies y la seva canço "All the same" (m'enamorat del grup, dels tres integrans!! xDDD, son mmmm :PP). Una canço que relaxa molt, demasiao, demasio de "baixo"(remember)... Pero esta de puta mare (per a mi, aguarde que si algu li agrade, ja els ha trobat ;D). Si algu vol ensenyarse en acustic i vol camelejar-me ahi te els acordes.

Bueno xe, a passar-ho be!